5 tecken vid vattenkastning du bör vara obs på!

Du kanske inte är medveten om att problem med urinering är mycket vanligare, och kan börja tidigare i livet än du kanske tror? Eller att svårigheten att urinera mycket ofta indikerar en förstorad prostata?

Medan resten av din kropp slutar växa när puberteten äntligen är över, fortsätter prostatan att växa när du är runt 25 år. Faktum är att ju äldre du blir, desto större blir din prostata – och det är när den förstorade prostatakörteln pressar urinröret, som du börjar märka de små, obehagliga tecknen på godartad prostatahyperplasi:

Hjälp, jag behöver kissa. Nu!

Du får plötsligt en otrolig lust att tömma urinblåsan. Det kan helt enkelt inte vänta, och detta kommer helt utan förvarning. Du måste gå på toaletten direkt och det ska absolut inte vara någon kö!

Allt för ofta urinering. Du behöver kissa hela tiden.

Du märker ständigt en irriterande och tjatande känsla av urinering. Det kan ta en eller två timmar mellan varje gång, ibland ännu oftare på natten. Det är viktigt att komma ihåg att frekvent urinering är ett av de vanligaste symptomen på en förstorad prostata.

Det droppAr. Och droppar

Det brukade komma som ett något outplånligt vattenfall, men nu når strålen knappt toalettstolen. Urinering är långsam och ryckig. Och det finns inget du kan göra åt det annat än att torka toalettgolvet ännu oftare än vanligt.

Du får aldrig tömt blåsan helt

Det är väldigt obehagligt att känna att det finns mer urin i lager, och att du verkligen ska hålla dig nära en toalett. Och den sköna känslan av att äntligen ha tömt blåsan kommer aldrig.

Det är svårt att både starta och stoppa

Ibland måste man både trycka och dra åt för att få ut varje droppe. Ibland är det extra svårt och kan till och med vara smärtsamt.

Men så får du enklare urinering:

Du behöver åtminstone inte vara generad. De allra flesta kommer att uppleva en förstorad prostata under sin livstid, när de blir äldre.
Og det finnes heldigvis ting du kan gjøre for å opprettholde en sunn prostata.

För det första ska du alltid kontakta din läkare, även om det kan verka läskigt. Det är mycket mer problematiskt att lämna urineringsproblemen obehandlade än att söka medicinsk hjälp. För det finns och kan ge dig en bättre livskvalitet.

För det andra är det smart att justera din livsstil: Prova att ändra kosten, särskilt med tanke på vad du dricker. Mycket vatten, men aldrig innan sovtid. Det är en väldigt bra idé att minska på kaffe och alkohol, eftersom dessa vätskor hjälper till att förvärra symtomen.  

ProstaCare innehåller flera näringsämnen som är viktigt för din prostata. Bland annat 6 mg lykopen, som bidrar till att reducera oxidativ skada på prostataceller och vävnad i tillägg till att hålla DNA-et intakt i prostatavävnaden. Du hittar även granatäppleextrakt, pumpafröextrakt, brännässelextrakt och selen.

För att inte glömma zink, som bland annat bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer i blodet, samt normal kognitiv funktion. ProstaCare är en solid källa för alla dessa aktiva ingredienser.

Det är alltså mycket du kan göra för att upprätthålla normalfunktion i prostata genom hela livet. En väldigt enkel lösning är att beställa ProstaCare här nedan.  

Prostacare form #1

Prova ProstaCare i 60 dagar

50% RABATT – ENDAST 199:-

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med information kopplat till ditt personnummer, där du läser mer om abonnemanget och villkoren innan du beställer. Du beställer ingenting nu.

Vad händer när du beställer?

Idag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

5-7 dagAr

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagAr

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagAr

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 199:- per månad (totalt 796:-).

Vad händer när du beställer?

Idag

Beställ enkelt och prova i
60 dagar till halva priset.

5-7 dagAr

Snabb leverans. Fri frakt.
Diskret försändelse.

30 dagAr

Ge besked inom 30 dagar
om du inte önskar få en
ny leverans.

60 dagAr

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 199:-
per månad (totalt 796:-).