SÅ FICK MIKA TILLBAKA ENERGIN OCH HOCKEYKLUBBAN

Mika är 52 år gammal och tidigare ishockeyspelare på D-juniornivå. I tillägg är han pappa till en pojke på 12år, och märker att det ställs extra höga krav för energinivån när man börjar att bli äldre.

– Jag har en väldigt aktiv son, och vi älskar båda två att spela hockey. Men jag jobbar också mycket på natten som post- och tidningsbud. Så jag är beroende av att ha lite mer överskott i vardagen för att klara av allt, skrattar Mika.

Testo är nyckeln

Från hockeyns dagar har han också bra koll på hur viktigt det är med hälsosamma testosteronnivåer – och därför bestämde han sig för att prova ProstaCare då han fick chansen. ProstaCare innehåller nämligen bland annat zink som bidrar till normala testosteronnivåer i blodet.

– Nu har jag använt ProstaCare varje dag i två månader, och känner mig mycket mer energisk. Det är lättare att klara jobbet på natten, och samtidigt orka att ge allt i hockeymatcherna med junior, säger Mika som nu är klar för att påbörja fyra nya månader med ProstaCare-tillskottet.

Fick snabbt mer lust

Mika berättar att man märkt förändringar i kroppen efter bara en veckas användande av kosttillskottet, speciellt med tanke på energinivån och uthållighet.

– Men en trevlig bieffekt är att jag igen har börjat lägga mer märke till hur många fina, vackra kvinnor det finns i världen, skrattar Mika till som också märkt att han fått tillbaka sin lust.

Och han vill definitivt rekommendera ProstaCare till andra som kämpar med samma utmaningar som honom. 

– Om du är över 45 och vill ta vara på din hälsa, testosteronnivåer och uthålligheten, så vill jag rekommendera denna produkt. Personligen har jag inga utmaningar med prostatan, men tror att ProstaCare hjälper emot det också, uppmuntrar Mika. 

Han är tillbaka för fullt på hockeybanan.  

Nu halva priset

Vill du känna samma sak som Mika? Du kan nu testa ProstaCare i 60 dagar för halva priset. Beställ nedan här.

ProstaCare innehåller flera näringsämnen som är bra för din prostata. Dessa inkluderar granatäppleextrakt, pumpafröextrakt, brännässelextrakt och selen. Även lykopen som bidrar till att reducera oxidativ skada på prostataceller och vävnad.

För att inte glömma zink, som bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer i blodet, samt normal kognitiv funktion. ProstaCare är en solid källa för alla dessa aktiva ingredienser.

Prostacare form #1

Prova ProstaCare i 60 dagar

50% RABATT – ENDAST 199:-

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med information kopplat till ditt personnummer, där du läser mer om abonnemanget och villkoren innan du beställer. Du beställer ingenting nu.

Vad händer när du beställer?

Idag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

5-7 dagAr

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagAr

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagAr

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 199:- per månad (totalt 796:-).

Vad händer när du beställer?

Idag

Beställ enkelt och prova i
60 dagar till halva priset.

5-7 dagAr

Snabb leverans. Fri frakt.
Diskret försändelse.

30 dagAr

Ge besked inom 30 dagar
om du inte önskar få en
ny leverans.

60 dagAr

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 199:-
per månad (totalt 796:-).